Make up

Etter eg er ferdig med hudpleierutinen om morningen er det tid for å begynne på sminken, og det første på lista er alltid base/primer. Min favoritt for øyeblikket er Youngblood sin mineral primer. Den gir både fukt og næring, samtidig som den gjer at sminken sitter heile dagen. Eit anna stort pluss er at den ikkje inneheld silikon.

Etter å ha påført primer er det tid for foundation, og i det siste har eg brukt Natural Mineral Powder fra Youngblood. Det er ein mineral foundation og kan for mange sammenlignast med Bare Minerals. Det eg derimot kan fortelle som forskjell er litt ingrediensar, og at youngblood sin kan ein bygge opp fra lett dekkevne til FULL dekkevne. Så med andre ord: ein foundation for alle. Den gir huden ein fin glød, sitter godt, og har ein betennelsedempande effekt. Perfekt viss ein sliter med kviser.

Det siste produktet er mirakelpennen fra YSL. Den legger eg under augene, og der eg trenger litt ekstra highlight. Det er ikkje utan grunn til at eg kallar den mirakelpennen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest
Share:

2 Kommentarer

 1. AMALIE
  25. oktober 2016 / 10:15

  hei :-) Hvor har du kjøpt lysholderne dine?

  • monicaflatland
   31. oktober 2016 / 14:33

   Hei Amalie! Dei er kjøpt på søstrene grene om eg ikkje huskar feil. Ellers veit eg at Granitt selger sånne også, men dei er litt dyrare.

   Ha ein fin dag.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *