Londontown

IMG_1538

Eg er alltid på leit etter nye neglelakkar, og gjerne merker som både sitter godt, har eit bra utvalg av farger og som er lette å påføre. Merket Londontown/Lakur traff midt i blinken hos meg. Lakkane sitter veldig godt, dei inneheld florium complex (blanding av vitaminer, planteoljer og botaniske ekstrakter) som både styrker og pleier neglene, dei er lette å påføre, og dei har eit superbra fargeutvalg! Kva meir kan ein eigentleg ønske seg?

IMG_1540

I tilegg til “vanlige lakkar” har dei også eit stort utvalg av meir pleiande og behandlande produkter, slik som oljen på bilete. I tilegg til den er eg veldig stor fan av den som heiter “drying oil”. Den er heilt genial for oss som likar å ha fine negler, men hatar å vente på at lakken skal tørke. Med ein dråpe av den er lakken tørr på 1-2-3.

IMG_1539

På bilete over er tre av mine favorittfargar for øyeblikket Lady Luck, Bell in Time og Best of British. Ein anna stor favoritt er bestselgaren Mauve Over, som er ein dus rosa/lilla nyanse. No gledar eg meg også veldig til vår og sommar, og dei litt meir lyse og duse lakkane. I tilegg til dei knæsje! Kva er vel meir lekkert enn solbrun hud med knall rød eller rosa neglelakk?

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest
Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *