Instant Light Lip Comfort Oil

På nyheitskurset til Clarins var me så heldige å fekk med oss ein goodiebag heim, og eit av produkta var denne magiske tingen her. Ein leppeolje som gir både superfin farge & glød, og som pleiar og gir næring til leppane. Det eg kanskje likar aller best med den er at den luktar heilt HIMMELSK! Ein perfekt miks mellom bær og godteri.

Denne heiter 02 Rasberry, men dei kjem også i andre smakar og fargar. Ein liten ting eg kan røpe er at det kjem ein spennande nyheit for oss som er glade i mint litt seinare i år! Det gledar eg meg veldig masse til. Enn så lenge skal eg klare meg veldig fint med den her.

Ps. Du får kjøpt desse hos Fredrik og Louisa, og andre parfymeri som fører Clarins, og dei har ein fin pris på 195 kroner.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest
Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *