City Smart

Etter at eg flytta til Oslo har eg blitt mykje meir bevisst over korleis skader ein utsetter huden for i kvardagen. Her snakkar me ikkje berre om sol, men også forurensing og andre miljøfaktorar. Visste du at heile 80% av tegna på aldrande hud kjem av nettopp dette? Faktisk viser nye studier at det er minst like viktig å beskytte huden mot akkurat dette, som å beskytte huden mot UV-strålar. Ganske skremmande, ikkje sant?

Så no i haust når Elizabeth Arden lanserte sitt nyaste produkt i Prevage serien, City Smart, var eg ikkje vanskeleg å be. Tvert imot. Eg trur faktisk eg jubla høgt. Eit fantastisk produkt som har som hovudoppgåve å beskytte huden vår mot forurensing, i tillegg til at den inneheld SPF 50 for å beskytte mot dei skadelige UV-strålane.

Eit produkt som har blitt eit must for meg, og som eg håpar kan bli ein fast del av hudpleierutina til mange kvinner rundt om i verda. For er det ein ting me alle veit så er det at det er lettare å forebygge enn å reparere. Så er det heller ikkje eit minus at produktet gir ein fin glød og gjer at sminken sitter bedre.

Les meir om produktet her.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Pin on Pinterest
Share:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *